Choose any of these login options:

Accu TravelMate P633 Series

Uw laptop accu wordt beïnvloed door vele factoren, zoals leeftijd, omgevingsfactoren en frequentie van gebruik. Batterij Voor acer Als het uw laptop batterij verliest zijn lading sneller dan vroeger, is de accu waarschijnlijk sterven en moet u de laptop batterij te vervangen.Elke laptop batterij heeft een eindig aantal cycli dat het kan worden geladen en ontladen. Het aantal cycli kan overal van een dieptepunt van ongeveer 300 tot een piek van ongeveer 1200. Echter, 500 laadcycli is vrij typisch voor de meeste standaard laptop-batterijen. Accu TravelMate P633 Series Prestaties van de batterij begint te verslechteren zodra dit maximum aantal laadcycli is bereikt.

Het vermogen van de laptop batterij als voeding voor de laptop comuter zal afhangen van verschillende factoren, met name de hardware die in de laptop en het aantal en de complexiteit van de software applicaties die worden gebruikt is geïnstalleerd. In het algemeen, de batterij shoulld worden in staat om de computer van stroom voor twee tot drie uur voordat hij moet worden opgeladen. Accu  Aspire 303x Zoals eerder vermeld, levensduur van de batterij is afhankelijk van het aantal cycli dat de batterij is opgeladen en ontladen. Dit wordt vertaald naar een normale bettery levensduur van ongeveer 1,5 - 2 jaar. Als de laptop batterij het einde van zijn levensduur heeft bereikt, moet u een vervangende laptop batterij voor uw cpmputer vinden.

acer aspire 3200 Batterij

Computer makers zijn herinnerend 100.000 laptop accu's gemaakt door Sony Corp na 40 meldingen van oververhitting, volgens een US Consumer Product Safety Commission bericht Thursday. Accu Aspire 3054WXCi The terugroepen geldt voor bepaalde Sony 2.15Ah lithium-ion batterijen gemaakt in Japan en verkocht over de wereld in laptops gemaakt door Hewlett-Packard Co, Dell Inc en Toshiba Corp.Laptop Batterij voor Aspire 5520 5920 Serie AS07B72share on: Share it! Tweet it! Stumble it! Digg it! Email it!  |  Permalink  |  sankyu in Uncategorized | Comment on this
Reader Comments

Post a Comment
Author:
Email:
(Optional)
  
sankyu
Reputation: 0 (0%)
Member Since:  Mar 2013
Last activity: 5/02/13, 7:19 pm
Blog Categories