Choose any of these login options:

notebook HP COMPAQ 6910p accu vervangen

Nieuwe 100% compatibel OEM Minstens even goede prestaties als de oorspronkelijke specificaties. Deze Accu HP COMPAQ 6910p is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien Snelle verzending,30 dagen geld terug garantie,van 2 jaar garantie. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij Voor COMPAQ 6910p .
Probeer nooit een HP COMPAQ 6910p Accu of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de HP COMPAQ 6910p batterij en de laptop zelf.
Bewaar de HP 6910p Accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
Laat de Accu Voor HP COMPAQ 6910p niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

http://www.koopaccu.com/hp-compaq-6910p.htmlshare on: Share it! Tweet it! Stumble it! Digg it! Email it!  |  Permalink  |  accukopen in Uncategorized | Comment on this
Reader Comments

Post a Comment
Author:
Email:
(Optional)
  
accukopen
Reputation: 0 (0%)
Member Since:  Sep 2016
Last activity: 3/25/17, 5:52 am