Choose any of these login options:

Laptop Accu voor HP 484170-001

Sony wil een revolutie: de Xperia XZ is gericht op ons dagelijks leven te veranderen. Echter, met uitzondering van de 23 MP camera, meeste specificaties zijn heel gewoon. Laat ons weten wat deze Sony vlaggenschip model in staat is.
Sony heeft een visie: aangesloten, slimme apparaten zal ons leven veranderen. De fabrikant is een beetje achter de tijden, omdat deze visie al realiteit is geworden met de wil van "Smart Homes", Amazon Echo en slimme wearables. De nieuwe Xperia smartphones zijn voorzien van tag met een grote "X" en hebben tot doel om een ​​deel van deze nieuwe, onderling verbonden wereld. Gelukkig, terwijl op weg naar hun nieuwe doelen, Sony is trouw blijven aan hun oude waarden, zoals stijlvol design, stevige geval, lange levensduur van de batterij en een goede camera's.

De beoordelingen van de Xperia X-serie ( Xperia X , Xperia X Compact , Xperia XA ) blijkt dat deze apparaten zijn betrouwbaarder dan revolutionair. In feite, soms, we hielden van de voorgangers van de Xperia Z5 generatie meer.

De Xperia XZ kan dit allemaal veranderen, want het is een hoge kwaliteit smartphone voor 700 Euro (~ $ 763). De meeste fabrikanten niet eens durven om hun apparaten in deze prijsklasse te zetten, zoals de iPhone 7 en de Galaxy S7 zijn de onbetwiste koningen van deze prijsklasse.

De Xperia XZ is de opvolger van de Sony Xperia Z5 Premium . Het concurreert niet alleen met de high-end toestellen van Apple en Samsung, maar ook met smartphones zoals de HTC 10 , en de veel goedkopere, OnePlus 3 . In deze review zullen we controleren om te zien wat de Sony vlaggenschip model te bieden heeft.
Sony weet hoe groot smartphones te maken. Ze hebben een goede track record en waren voorsprong op de concurrentie (iPhones) in termen van bescherming tegen stof en water voor hun apparaten. De Sony testmodel is IP65 / IP68 gecertificeerd, wat betekent dat het moet stof- en waterdicht zijn. Echter, Sony waarschuwt nog steeds gebruikers tegen het nemen van het voor een duik en kan alleen garanderen bescherming tegen water morsen. Bovendien moet de gebruiker laat de USB-poort volledig drogen alvorens het te gebruiken om het apparaat op te laden. Zo voelen we dat Sony up enigszins heeft gegeven op hun waterdicht concept, dat is interessant als Apple is net begonnen in het spel te krijgen. Accu HP EliteBook 8440p .

De Sony Xperia XZ is een mix van rechte en gebogen oppervlakken: Gorilla Glass beschermt het display, dat is gebogen aan de randen en de achterkant is gemaakt van een stijlvolle metalen. De kleur keuze voor de zaak is ook heel mooi, net als de voorgangers vreemde groene of bruine gevallen gehad. De test model is verkrijgbaar in het zwart met een lichte bordeaux, wit of blauw tinten op de rug. De zaak ziet er aantrekkelijk zonder ostentatief. Dankzij de afgeronde hoeken, de telefoon zit comfortabel in de hand. Het enige nadeel: alle oppervlakken zijn zeer gevoelig voor vingerafdrukken.

We verwachten een betere stevigheid voor 700 Euro (~ $ 763). De Xperia XZ is goed, de druk van achteren of naar voren toegepaste geen weergave verstoringen veroorzaken. Wanneer de smartphone wordt gebogen, kleur artefacten op het scherm.
3 GB RAM en 32 GB opslagruimte zijn niet ontzagwekkende voor 700 Euro (~ $ 763), zoals de OnePlus 3 (400 Euro, ~ $ 436) kan dubbel deze bedragen in beide categorieën te bieden. Belangrijke draadloze functies, zoals Miracast, DLNA en Bluetooth 4.2 worden ondersteund. MHL is ook aan boord, wat betekent dat de gebruiker de USB-poort kan transformeren in een HDMI-out om de inhoud op een extern scherm. NFC en USB-OTG zijn ook opgenomen, zodat de communicatie tussen twee apparaten in de buurt staan ​​en aansluiten van externe opslagapparaten via USB.

De automatische hoofdtelefoon optimalisatie bepaalt welke hoofdtelefoon wordt gebruikt en past de weergave daarop. Een digitale achtergrond ruisonderdrukking functie mag het geluidsniveau te verminderen met de juiste hoofdtelefoon. Sony heeft tot doel de geluidservaring met deze functies te verbeteren.

Sony belooft ook dat het apparaat krijgt om zijn gebruiker beter te leren kennen naarmate de tijd vordert en dit zal toestaan ​​dat de telefoon niet alleen de batterij te sparen, maar ook de veiligheid en het comfort te verhogen. Sommige van deze functies zijn van het Android OS en zijn ook beschikbaar op andere Android-apparaten.Accu HP 484170-001 .

Een dual-SIM model van de Xperia XZ is ook beschikbaar. Dit is een zeldzaamheid voor high-end apparaten. Sony verzoet de pot door het houden van de prijs voor de dual-SIM model bij 699 euro (~ $ 762). Echter, als je twee SIM-kaarten te gebruiken, kun je niet een microSD-kaart toe te voegen. De andere technische details van de interne SIM-kaart en dual-SIM-smartphones zijn hetzelfde.
Android 6.0.1 wordt gebruikt voor deze smartphone. Sony heeft alleen veranderde de iconen. Android fans zullen thuis met deze interface. Nieuwe gebruikers van Android zal worden begroet door een uitgebreide inleiding app, die het proces van de overdracht van gegevens van hun oude smartphone zal vereenvoudigen en te laten zien hoe het apparaat aan te passen.

De Sony album en video-apps zijn goed ontworpen. De video-app heeft een programmagids voor tv-stations, maar het kan niet spelen tv-programma's direct. Een externe functie zou leuk geweest zijn om hier te zijn, maar de smartphone beschikt niet over een infrarood-interface. De PlayStation-app stelt gebruikers in staat om toegang tot de PlayStation 4 Remote Play op de smartphone scherm of om het apparaat te gebruiken als een tweede scherm.

Helaas, ondanks andere leuke apps voor tekenen en videobewerking, Sony heeft besloten om reclame apps van Facebook en Amazon bevatten. Een proefversie van een virus scanner app is ook inbegrepen (180 dagen). Wij willen de Sony Xperia Lounge, dat is een klantenbinding app met diverse grote prijzen en leuke thema's.
De Sony Xperia XZ is comfortabel in gebruik on-the-go, dankzij de grote snelheden met mobiel internet: 450 MB / s voor downloaden en 50 MB / s voor uploaden worden geproduceerd door de LTE-module. Deze snelheden bereiken LTE Cat. 9 en overeenkomen met de iPhone 7 . De lijst van ondersteunde frequenties is vrij lang: het toestel beschikt over 20 LTE, 6 UMTS en GSM 4 bandbreedtes. Nogmaals, het testmodel het aanbod van de wedstrijd iPhone 7 en moet in staat zijn om een netwerk te vinden over de hele wereld.

De receptie kwaliteit van de LTE-module is goed. In de stadsregio's, waren we in staat om toegang te krijgen tot internet met de uitgebreide Vodafone-netwerk. Binnenshuis, hadden we ofwel volledige signaalsterkte of 3/4 bars. Accu HP Pavilion g6 .

De Xperia XZ ondersteunt alle traditionele en nieuwe standaarden voor draadloze netwerken, zoals de 5 GHz frequentie. We testten de overdrachtsnelheid met onze referentie router, een FritzBox 6490 Cable en kwam erachter dat de Xperia XZ is vrij snel, maar de iPhone 7 is sneller. Ons testmodel is heel goed in het ontvangen van data, maar als het de gegevens stuurt, is het zelfs langzamer dan de OnePlus 3 .share on: Share it! Tweet it! Stumble it! Digg it! Email it!  |  Permalink  |  accukopen in Uncategorized | Comment on this
Reader Comments

Post a Comment
Author:
Email:
(Optional)
  
accukopen
Reputation: 0 (0%)
Member Since:  Sep 2016
Last activity: 3/25/17, 5:52 am